Intensabel Isabel Slachmuylders

7 redenen waarom vrouwen met schwung zichzelf zijn kwijtgeraakt na die zware tegenslag (& het geheim om dit te veranderen)

De laatste 4 jaar is er een stijging van 38% van burnouts bij werknemers, en 50% bij zelfstandigen.

En door de hele Corona shizzle verbetert het er niet op… Van thuis werken (of elke dag in de zorg staan), kinderen ondertussen opvoeden, een relatie spannend houden, sociale verplichtingen, altijd maar GEVEN.

We zijn soms zo bezig met alle ballen in de lucht te houden, dat we onszelf vergeten. En daardoor geraken we onszelf KWIJT.

De hashtags #zelfliefde en #zelfzorg zijn daarom super trending op Instagram. Want iedereen beseft dat het hoog tijd is om wat meer tijd en zorg aan zichzelf te besteden. 

Als gij, mijn lieveke, bij deze groep hoort die graag méér voor zichzelf wil kiezen, meer haar grenzen wil aangeven maar niet weet hoe, dan hebt ge toch wel véél chance dat je mij bent tegengekomen.

Want jij kan het webinar volgen waarin je héél veel inzichten zal krijgen in hoe het zover is kunnen komen, en vooral: wat je eraan kan doen. 

 

Wanneer?
Donderdag 16 december om 20u

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Wat je zal leren

1

Met welk simpel trucje mensen jou meer zullen respecteren.

Ik heb een grappige metafoor bedacht (die ik je hier niet ga verklappen) die ik in je hoofd ga prenten, zodat je je anders zal gedragen en je dus respect zal afdwingen.

2

Wat het woord "congruentie" betekent en waarom dat zo belangrijk is om te zijn.

Door lang incongruent te zijn geraak je vervreemd van je eigen gevoelens en geraak je dus jezelf kwijt.

3

Wat jouw strategie is om je emoties parmantig weg te moffelen.

Want ja, dat is ook het makkelijkste. Ik ben er ook schuldig aan hoor, no worries. Maar als je dit te lang doet, voel je na een tijdje helemaal niks meer. Zonde toch?

4

Je krijgt de kans om aan een verlaagd tarief
in te schrijven voor het bewezen traject "Waarheid, durven & doen".

Als je na dit webinar dieper wilt gaan, en 6 weken lang samen wil werken naar een 2022 waarin JIJ jezelf centraal zet, dan heb ik een mooie promotie aan het einde van dit webinar.

Een woordje van je webinarhost:

Als kind van de eighties ben ik opgegroeid in een tijdsgeest waarin het als meisje vooral belangrijk was om mooi en lief te zijn. Geen gekke bekken trekken, niet boos worden of huilen, want – pas op – straks blijft je gezicht zo staan! Het beste was dus: braaf ja knikken en doen wat er van je verwacht werd. Dat lukte aardig. Ik werd zelfs zo’n kei in mezelf wegcijferen dat ik daar jaren later nog de vruchten van plukte: ik liet continu over mijn grenzen walsen.

Herkenbaar? 

Ik besloot om dat te veranderen. Het kon toch niet dat ik de rest van mijn leven mezelf niet durfde te zijn? Dat ik één of andere onbewuste overtuiging meesleurde die me klein maakte?

Spoiler alert: ik heb die overtuiging kunnen ombuigen. Maar dat is niet zonder slag of stoot gegaan.

Isabel Slachmuylders

Coach & ervaringsdeskundige

Dit webinar is voor jou als:

Wat anderen zeggen

6 weken geleden heb ik contact opgenomen met Isabel. Ik zat even in een dipje, een moeilijk moment in mijn leven en ik zat helemaal in de knoop met mezelf. Na ons eerste gesprek was ik er van overtuigd dat zij mij verder kon helpen. We kozen eerst voor een persoonlijk traject, maar ik ben snel overgeschakeld naar de cursus waarheid durven of doen. Dit was voor mij uiteindelijk een veel betere keuze door de opdrachten die we elke dag kregen. Ik ben begonnen aan de cursus zonder al te veel verwachtingen maar na afloop kan ik zeggen dat ik super tevreden ben. Ik begon aan de cursus als een bedeesd meisje. Ik was super onzeker en ik kan nu zeggen dat ik enorm gegroeid ben. Ik voel me beter in mijn vel, Ik durf nu sneller gesprekken aan te gaan die ik vroeger uit de weg ging. Ik kom meer op voor mijn mening en door het mediteren heb ik rust gevonden in mijn hoofd en in mijn leven. Ik heb geleerd dat ik moet vertragen en meer tijd te nemen voor mezelf. En het aller belangrijkste “ik ben goed genoeg” Bedankt Isabel!
Domenica testimonial
Domenica
28 jaar
De cursus van Intensabel.. die haalt je uit je lekkere cosy comfortzone, en is net zoals Isabel zelf is.. intens.. elke keer als je jezelf (op een negatieve manier) in de vraag wil stellen, of denkt: 'nee ik kan dat niet', geeft zij de schop onder je kont die nodig is om het net wèl te gaan doen! 🙂 De mooiste oefening die ik eraan overhield is de dankbaarheidsoefening, je moet dan als je in je bed ligt 'na te piekeren' over de dag 3 dingen opnoemen die je die dag gelukkig maakte (ook de kleinste dingen). Die oefening brengt je daardoor terug naar je basic waarden als je een slechte dag hebt, en geloof me.. er zijn elke dag wel mooie dingen, hoe klein ook! De slogan die me bijbleef is: 'goed is goed genoeg', niet alles hoeft/kan altijd op toplevel goed zijn, soms zijn er nu eenmaal dingen en momenten in het leven waarop het net iets minder goed gaat.. weg met dat tè perfecte perfectionisme en leve de échtheid! ❤️​
Valerie
36 jaar
Ik heb mezelf ingeschreven voor de cursus "Waarheid, durven en doen", omdat ik het gevoel had niet mijn eigen leven te leiden. Ik deed wat anderen van mij verwachtten, was een people-pleaser, leefde in teken van anderen en zorgde hierdoor niet goed voor mezelf. Er zat veel meer in mij dan dat ik er liet uitkomen, en gedroeg me als een grijze muis, terwijl er vanbinnen een grote roze flamingo verstopt zat.  Voor ik me inschreef, was ik al een tijdje bezig met persoonlijke groei en het terugvinden van mezelf. In die periode las ik veel boeken rond persoonlijke groei. Interessante lectuur, waar ik zeker nieuwe inzichten opdeed. Maar, er is een verschil tussen erover lezen en het effectief gaan DOEN. De theorie omzetten in de praktijk, zeg maar.  En dat is net waar Isabel zo goed in is. Met kleine stapjes haalt ze je uit je comfortzone, en zorgt ze ervoor dat je in actie schiet. 6 weken lang krijg je elke dag een filmpje met een opdracht toegestuurd, waarmee je aan de slag kan. Het klinkt tegenstrijdig, maar Isabel laat je stil staan, om terug in beweging te komen.  Isabel heeft me doen stilstaan bij het inzicht ‘Goed is goed genoeg’. Ik heb geleerd mezelf naar waarde te schatten, grenzen te stellen en mezelf graag te zien. Onze mindset is een belangrijke tool. Wat je denkt, trek je aan. Door mezelf graag te zien en mezelf te tonen, ben ik tijdens het traject iemand tegengekomen die hetzelfde over me denkt. Ik kwam een geweldige man tegen, die me naar waarde schat, mij respecteert en graag ziet. Het kan geen toeval zijn dat we elkaar nét nu hebben gevonden. Ik ben ervan overtuigd dat ik de liefde tegenkwam dankzij het traject “Waarheid, durven en doen”.
Nathalie Oostens review Intensabel
Nathalie
44 jaar

Klaar om in 2022 eindelijk te kiezen voor je eigen geluk?