Wachtlijst Black Friday

Het zal je niet ontgaan zijn dat het vrijdag 26 november “Black Friday” is en je overal kan shoppen aan GIGANTISCHE kortingen.

Wel, dat is mij Intensabel niet anders!

Welke kortingen en weggevers ik voor jou in petto heb voor mijn online traject “Waarheid, durven & doen” (start op 10 januari 2022) zal ik bekend maken op woensdag 24 november. 

Wil je er als eerste bij zijn om 1 van de 10 plaatskes te bemachtigen voor het bewezen transformatieve traject waar jij en andere madammen ein-de-lijk gaan grenzen stellen tov dominante mensen, je mond opentrekken tegen diegenen die je kleineren, schoon schip houden in je vriendengroep, kortom: KIEZEN VOOR JE EIGEN GELUK, schrijf je dan hieronder in op de wachtlijst, dan krijg je als eerste de kans om in te schrijven met een korting dat ik nog nooit eerder gaf.

PS: dit traject is niet voor jou als je in dezelfde situatie wil blijven zitten dan je nu zit.