fbpx
Natuurlijke anticonceptie methode
Hormoonvrij leven met Sensiplan®

Hormoonvrij leven met Sensiplan®:
In 4 maanden tijd naar een hormoonvrij lichaam én een interessanter seksleven.

Je wil eindelijk van die hormonen en bijbehorende kwaaltjes af, en je natuurlijke cyclus beter leren kennen? 

Je droomt ervan om je seksualiteit intenser te beleven zonder de angst om zwanger te worden? Lees dan zeker verder!

Schrijf je in op de wachtlijst
"Hormoonvrij leven met Sensiplan®".
Nieuwe wave start in het voorjaar van 2023.

Ik beloof je plechtig dat ik je niet zal spammen!

Check eens of dit herkenbaar is:

Je hebt last van kwaaltjes die hormonale anticonceptie veroorzaken zoals: hoofdpijn, laag libido, stemmingswisselingen, depressieve gevoelens en je bent dit meer dan beu.

Je wéét en voelt dat die hormonale anticonceptiemethode (pil, nuvaring, hormoonspiraal, prikpil, …) niets meer voor jou is maar hebt tot nu toe nog niets beters gevonden.

Je hebt het gevoel dat er niets “vrouwvriendelijk” is op de anticonceptie markt.

Je voelt je al even niet meer verbonden met jezelf & voelt veel minder in’t algemeen.

Je hebt een lager libido en dit is soms wel een probleem in de relatie.

Je beseft dat als jij meer in je vrouwelijkheid gaat staan, jouw man meer in zijn mannelijkheid zal gaan staan.

Je vraagt je af hoe dat toch komt dat het vuur in je relatie grotendeels is gedoofd. Waar is die sensuele vrouw toch naartoe?!

Je zou zoveel gelukkiger zijn als je meer verbinding voelde met je dierbaren om je heen.

Je dokter/gynaecoloog komt niet meteen met een oplossing en kent geen betrouwbare natuurlijke anticonceptiemethoden.

Isabel Slachmuylders

Ja schattebol, ik weet hoe het voelt.

Enkele jaren geleden kwam ik ook op het punt dat ik ALLES had geprobeerd: meerdere orale anticonceptiepillen, nuvaring, hormoonspiraal, koperspiraal (dat er trouwens gewoon uitviel) en de opties waren uitgeput. 

Ik had het gevoel dat ik mijn fysieke én mentale gezondheid moest opofferen om een leuk en veilig sexleven te hebben. 

Ik besefte dat dat niet hoefde! En dus hoef jij dat ook niet meer te doen…

Hoor het ook eens van een ander:

Als apotheker ken ik veel over medicatie en wat de mogelijke bijwerkingen zijn. Ik voelde dat het voor mijn lijf niet meer klopte om mijn natuurlijke hormonen cyclus te onderdrukken, vandaar dat ik met Sensiplan bij Isabel ben begonnen. De hormonale anticonceptie, in mijn geval hormoonspiraal, werd bij aanvang van de lessen gestopt en al direct voelde ik een enorme opluchting! Isabel legt heel duidelijke en (correct) streng uit wat er verwacht wordt om op een natuurlijke manier anticonceptie betrouwbaarheid van 99,6% te halen. We hadden een beperkt groepje zodanig dat er aan ieder persoon genoeg aandacht werd besteed, zodat iedereen het goed begreep. Ondertussen heb ik 100% het vertrouwen terug gevonden in mijn eigen lichaam, met als zalig gevolg een heerlijk gevoel over mijn lichaam te hebben, dat doorstraalt naar mijn relatie.

Marie, 29j.

Marie V, 29j.

Welkom bij
“HormoonVRIJ leven met Sensiplan®”!

Hormoonvrij leven met Sensiplan®

Gedurende 3 à 4 maanden leer ik jou je natuurlijke cyclus kennen van dat wondermooie vrouwelijke lichaam van jou. In amper 4 afspraken met mij en online masterclasses van experten in hun vak zal jij je lichaam beter kennen.

Na dit traject zal jij: 

Geen stress meer hebben rond al dan niet zwanger zijn nadat je tussen de lakens bent gekropen.

De natuurlijke methode Sensiplan® volledig onder de knie hebben en vol vertrouwen je (on)vruchtbare dagen kunnen bepalen van je cyclus.

Je helemaal weer jezelf voelen en je lichaam beter begrijpen.

Weten hoe je je hormonen in balans kan houden.

Een hoger libido hebben doordat je concrete tools in handen hebt om je sexleven een boost te geven.

Je vrouwelijkheid nóg meer belichamen dmv tantra oefeningen.

Bij een latere kinderwens je lichaam al helemaal klaargestoomd hebben om een baby te ontvangen + je zal weten wanneer je hoogvruchtbare dagen zijn.

Wie ben ik?

Isabel Slachmuylders

In 2020 leerde ik met een bang hartje Sensiplan bij een erkend consulente. Mijn vriend Johan ging mee want die stond er volledig achter. 

Mijn enthousiasme was zo groot, omdat ik eindelijk een houvast had ivm mijn stemmingswisselingen. Eindelijk snapte ik waarom ik elke maand extreem boos werd, voor niks 😬: het was elke maand exact 4 dagen voor mijn menstruatie. Daarom besloot ik om een erkende opleiding van Sensiplan® te volgen, waarbij een jury van gyneacologen mijn examen beoordeelden. Ondertussen leerde ik al tientallen vrouwen Sensiplan® als natuurlijke gezinsplanningsmethode te gebruiken, met succes! 

Mijn missie? Zo veel mogelijk vrouwen dit ook aanleren. Want voor mij gaat het verder dan enkel een natuurlijke anticonceptiemethode. Het is een manier van leven, met respect voor je eigen lichaam en je vrouwelijke natuur, waarbij ook nog eens je relatie verbetert. 

en dan nu ... wat je allemaal

krijgt

Hormoonvrij leven met Sensiplan®

Groepstraject
399
  • 8u (4 keer 2u)​ live consultaties in groep te Meise
  • 1u follow-up consultatie binnen de 12 maanden te plannen
  • Gratis digitale thermometer en werkboek
  • 6 maanden opvolging via Whatsapp ter ondersteuning
  • Cadeautje om je libido te boosten
  • Cyclusboekje met 12 cycluskaarten
  • Groepsdynamiek van max. 4 koppels/vrouwen

Wat leer je gedurende de 4 consultaties?

Isabel geeft Sensiplan

Om de 3 à 4 weken kom je langs bij mij in Meise en is er een les gepland dat max. 2u duurt. Zo hebben we na een paar maanden genoeg data van je cyclus zodat je alles kan toepassen bij jezelf.

Consultatie 1

Consultatie 2

Consultatie 3

Consultatie 4

Aan jou de keuze!

Als jij nog steeds aan het lezen bent, vermoed ik dat je wel interesse hebt. Maar nog even checken of je aan de volgende voorwaarden voldoet: 

Je wil stoppen met hormonale anticonceptie of koperspiraal binnen een paar weken, of je bent al gestopt.

De bent tussen de 18 en 45 jaar en je menstrueert. Of het nu een onregelmatige cyclus is of niet, dat maakt niet uit. Vrouwen met PCOS zijn ook welkom!

Je bent bereid geld en tijd te investeren om Sensiplan aan te leren, want je weet dat het zal renderen op lange termijn in gezondheid en geluk.

Je bent iemand die kiest voor je gezondheid, en niet voor je gemak.

Je wil graag je libido verhogen, want je snapt dat dat de kwaliteit van je relatie én je leven zal verbeteren.

Dit traject is dus niet voor jou als:

Jij niet bereid bent te stoppen met hormonale anticonceptie vóór het traject begint.

Je niet echt moeite wil doen om de methode aan te leren. Het kost ietsiepietsie van je tijd: in het begin 15 min. per dag, daarna 5 min. per dag.

Jij niet bereid bent de verantwoordelijkheid te nemen over jouw lichaam en jouw seksualiteit.

Jij snel grijpt naar medicatie uit gemak en niet kiest voor je gezondheid.

En nog een getuigenis...

Na 16 jaar anticonceptie wou ik terug feeling met mijn lichaam en wou ik de beslissing maken om te stoppen met het manipuleren van mijn hormonen. 
Na wat meer uitleg van Isabel te hebben gekregen over Sensiplan voelde ik dat dit de juiste stap was en de beste manier voor mij. Isabel heeft me in 4 consultaties uitgelegd wat de stappen zijn en hoe ik het moest toepassen. En het is het echt waard! Nu is het een routine en kost het nog weinig moeite. Isabel is heel gepassioneerd en weet wat ze doet! Ze neemt haar tijd, en is altijd bereikbaar voor extra vragen of hulp met de cycluskaart. Ze is daarnaast ook gewoon echt een toffe madam en heel toegankelijk want er worden toch wel delicate dingen besproken. Ik zou alle dames Sensiplan EN Isabel aan raden! Ik ben alleszins blij dat ik me door haar heb laten begeleiden, ik reed er speciaal voor naar Brussel vanuit Limburg. So she is sooooo worth it!

Kimberly Wolfs review

Kimberly W., 32j.

Veelgestelde vragen

Ja dat kan zeker! Je mag me bellen via Whatsapp, of een berichtje sturen via deze weg. Mijn nummer is 0494/86 05 06. Ik zal zeker antwoorden op je vragen.

Hierop antwoord ik volmondig JA! Geloof het of niet, maar volgens WHO is de sympto-thermale methode (Sensiplan, dus) betrouwbaarder dan de orale anticonceptiepil bij dagelijks gebruik. Dit is eigenlijk superlogisch, omdat als je een pilletje vergeet, je niet weet wat je lichaam doet omdat je nooit je lichaam écht hebt leren kennen. Je weet niet of er een ovulatie was of niet. Maar dankzij deze methode leer je je lichaam écht kennen. Ook als je je temperatuur eens vergeet te nemen of slijm vergeet te checken. Dat is geen ramp, want je weet waar je in je cyclus zit. Het is dus geen gokje dat je waagt als je tussen de lakens kruipt. Ik schreef ook nog een blogartikel over de betrouwbaarheid dat je HIER kan nalezen.

Geen paniek als je cyclus niet elke maand even lang is! Er bestaat een misverstand: als vrouwen een cyclus hebben van 23 dagen en dan weer van 30 dagen denken ze dat er iets mis is, dat ze onregelmatig zijn. Maar als er 1 ding normaal is aan een cyclus, dan is het wel dat niet elke cyclus exact evenveel dagen telt. Zelfs als je PCOS hebt en een langere cyclus hebt, is het mogelijk om deze methode te gebruiken.

De kalendermethode, temperatuurmethode en apps zijn helemaal niet zo betrouwbaar als de sympto-thermale methode. De reden is dat de kalendermethode en apps zijn gebaseerd op berekeningen. Hier ga je geen rekening houden met wat je lichaam je vertelt. Met de temperatuurmethode meet je wel je lichaamssignaal, maar dat is er dan ook maar eentje en dat is niet voldoende om zeker te zijn over je (on)vruchtbare dagen. Deze methode is zo betrouwbaar omdat het rekening houdt met twee lichaamssignalen. Plus je gaat er nog een aantal veiligheidsregels aan toevoegen. Het is jammer dat de term “natuurlijke anticonceptie” een bijklank heeft van onbetrouwbaar en geitewollensokken. Dat is nu net wat ik de wereld wil uithelpen, omdat het gewoon niet klopt. Vrouwen hebben het recht te weten hoe hun cyclus werkt. Door hun lichaam te leren kennen, krijgen ze meer zelfvertrouwen en houvast.

Vuur langs alle kanten! Toen ik zelf de cursus volgde, ging mijn vriend mee. Daardoor hij heeft geleerd hoe mijn vrouwelijke lichaam werkt. Opeens was er een verklaring waarom ik hem het ene moment wilde “bespringen” en me het andere moment afzijdig hield. Dit zorgde vaak voor frustraties en onbegrip langs beide kanten. Dat is nu dus helemaal uitgeklaard. En ik snapte ook eindelijk waarom ik exact 3 dagen voor mijn regels superboos kon worden! Maar zelfs als je partner de cursus niet mee volgt, is het nuttig om zelf te weten wat er gebeurt in je lichaam en welke emoties of gedragingen daarbij horen. Cyclisch leven zou moeten aangeleerd worden op school! Het zou veel relatieproblemen oplossen. Ons karakter wordt nu eenmaal mee bepaald door onze hormonen.

Ik snap het. Het is een investering. Allereerst bied ik daarom een betaling aan gespreid over 3 maanden: €145/maand. Deze kan je aanklikken op de betaalpagina.
Indien dit nog niet haalbaar voor jou is, dan kan je me een mailtje sturen op isabel@intensabel.be.  Weet wel dat deze investering maar 1 keer in je hele leven nodig is. Als je een hormonaal anticonceptiemiddel op je hele leven zou berekenen, dan kom je vééél duurder uit… Zie het als een investering in je fysieke en mentale welzijn, en dat is toch onbetaalbaar? 

Standaard op alle aankopen in België kan je binnen de 14 dagen afzien van je aankoop. Helaas daarna kan ik geen refund meer geven.

Helaas is dat sowieso niet meer in 2022. Vanaf midden 2023 is er terug een nieuwe editie, maar die datum staat nog niet vast.

We zetten deze verkoopsfase open van 14/06 tot en met 21/06 (middernacht). Nadien gaan de deuren toe, tot midden volgend jaar 2023.

Ja, dat is wel een vereiste. Bij de eerste consultatie geef ik je alles mee: thermometer, cycluskaart en leg ik je uit hoe je alles moet noteren. Het zou stom zijn als je dan nog niet kon beginnen… maar als het “ergens rond de start” is van de cursus, dan is dat ook nog helemaal ok 😉

Ja, dit kan zeker! Hoe meer mannen achter vrouwelijkheid staan, hoe beter! Het zal ook voor meer begrip zorgen bij de man, wat jullie relatie alleen maar ten goede komt.

Nadat de inschrijvingen binnen zijn (na 21 juni) krijg je een mailtje waarin je kan aanduiden wanneer de 4 consultaties voor jou het best zouden doorgaan. Let wel dat dit vooral overdag zal zijn. Uitzonderlijk zal ik avondsessies organiseren, voor de mensen die echt niet anders kunnen. Ik hou uiteraard met iedereen rekening. Maar ik vraag ook een commitment van jouw kant 😉

Schrijf je in op de wachtlijst
"Hormoonvrij leven met Sensiplan®".
Nieuwe wave start in het voorjaar van 2023.

Ik beloof je plechtig dat ik je niet zal spammen!

Heb jij nog vragen?
Aarzel niet om me een (spraak)bericht op Whatsapp te sturen.
Ik antwoord sowieso en zeg je eerlijk als Sensiplan® niet geschikt is voor jou.

Lees de getuigenis van Stefanie:

Stefanie review natuurlijke anticonceptie

Stefanie D., 33j.

Sinds ik Sensiplan bij Isabel volgde, ken ik mijn lichaam beter en herken ik de natuurlijke signalen van mijn lichaam. Ik schrok hoe weinig ik kende over de vrouwelijke cyclus. Isabel legt alles klaar en duidelijk uit en dit op een ludieke manier zodat het leuk leren is. Naar mijn mening zou dit het best al worden aangeleerd op school. Persoonlijk voel ik mij veel beter sinds ik geen hormonale anticonceptie meer neem. Dankzij de methode die Isabel mij leerde, heb ik wel zekerheid en controle. In het begin is het wel aanpassen want het vraagt wat discipline en tijd, nadien maakt het gewoon deel uit van je routine. Ik merk ook dankzij deze techniek dat ik meer bewuster ben van mijn lichaam.

Ik ben echt blij dat ik al deze informatie nu weet. Dank je Isabel.

Mijn verhaal

Isabel Slachmuylders

In 2020 maakt ik kennis met Sensiplan®. Voor mij persoonlijk ging er een hele wereld voor mij open: eindelijk snapte ik waarom ik bepaalde persoonlijke issues had + waarom altijd dezelfde issues in mijn relaties terugkwamen. 

Pas op mijn 35e snapte ik vanwaar mijn stemmingswisselingen kwamen… maar beter laat dan nooit zeker? 😬
Eindelijk snapte ik waarom ik elke maand extreem boos werd, voor niks: het was elke maand exact 4 dagen voor mijn menstruatie. De hormonen bepaalden nu eenmaal mijn gemoed en vooral hoe ik me gedroeg naar anderen. Want ik bén mijn hormonen.

Beseffende dat ik niet de enige was die hier pas laat achter kwam, verdiepte ik me in de boeiende wereld van “vrouw zijn”, met alles wat erbij hoort. 

Zo volgde ik ook een aantal spirituele tantra retreats, waar bij ik écht mijn vrouwelijkheid leerde accepteren. Want voordien wilde ik me constant bewijzen in deze “mannenwereld”. 

Mijn hart loopt over van geluk als ik vrouwen kan leren hoe hun persoonlijke cyclus werkt. Ik zie ze naar huis gaan met meer zelfkennis, meer zelfvertrouwen. En dit heeft op alle facetten van hun leven effect uiteraard.

Daarom doe ik wat ik doe, en dat is de Sensiplan® methode aanleren aan vrouwen en koppels.

Wees meer dan welkom!

Schrijf je in op de wachtlijst
"Hormoonvrij leven met Sensiplan®".
Nieuwe wave start in het voorjaar van 2023.

Ik beloof je plechtig dat ik je niet zal spammen!