fbpx
Intensabel Liefdesmagneet

3 simpele tips ...

Je gedragen als een ravissante queen 👸 zorgt ervoor dat jij een stabiele & hartstochtelijke relatie krijgt met een degelijke man die moeite voor jou doet. 

We leerden om altijd brave meisjes te zijn, en onszelf in te houden. Beentjes over elkaar en zeker onze grote mond niet opentrekken.

Helaas is dit NIET de manier om een degelijke man aan te trekken die je op handen draagt … 

In dit webinar geef ik je 3 simpele tips om hier eindelijk iets aan te doen! 

Dit is bedoeld voor zowel singles als vrouwen in een relatie.

Wanneer?
Donderdag 30 september om 20u

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Wat je zal leren

1

Wat het verschil is tussen mannelijke en vrouwelijke energie.

Ook zal ik je vertellen WAAROM het zo belangrijk is dat jij in jouw vrouwelijke rol(len) gaat staan en concrete voorbeelden van hoe je dat doet.

2

Waarom je een man "dé man" moet laten voelen.

Gaat je haar omhoog staan van bovenstaande zin? Ja, sorry, als je een stabiele & hartstochtelijke relatie wil dan is het belangrijk om te snappen waarom dit zo belangrijk is. Ik vertel je er alles over in het webinar!

3

Wat het "Brave Meisjes Syndroom" is en hoe je ervan afgeraakt.

Want dit syndroom is dé grootste oorzaak van waarom mannen geen moeite voor jou doen en geen respect tonen.

4

Je krijgt de kans om aan een verlaagd tarief
in te schrijven voor het traject "Liefdesmagneet".

Als je na dit webinar dieper wilt gaan, concrete tips en oefeningen wil krijgen, dan kan jij je tijdens dit webinar inschrijven hiervoor.

Een woordje van je webinarhost:

“Na mijn scheiding heb ik jarenlang gezocht naar hoe relaties nu eigenlijk werken. Ik zocht en vond wat ik kon doen om eindelijk die stabiele & hartstochtelijke relatie met een fantastische man te krijgen én onderhouden. Mijn doel met dit webinar is om vrouwen dit op een kortere tijd te leren. Want eens je het weet, is het eigenlijk heel simpel!”

Isabel Slachmuylders

Coach & ervaringsdeskundige

Dit webinar is voor jou als:

Wat anderen zeggen

Ik ben dankbaar dat ik eindelijk dankzij jou een leuke relatie heb waar ik mezelf kan en mag zijn. Ik snap dat ik mezelf niet hoef te veranderen, wegcijferen of uitsloven. Dankjewel lieve Isabel!

Nicky P.

Isabel is top! Een super toffe leuke madam die je ogen opent en heel veel inzichten geeft. Ik heb de liefdesmagneet gevolgd. Ze legt alles heel goed en duidelijk uit. Ik heb heel veel geleerd. Ik ben Isabel enorm dankbaar. Momenteel ben ik vrijgezel maar ooit komt die man van men dromen wel waar ik een fijne relatie mee zal hebben. Dank je isabel! ❤

Sarah B.

Een soms onaangename maar hoogstnodige en onmisbare schop onder je kont.

Iris C.

Isabel is iemand met een heel groot hart die naar je luistert en je bruikbare tools geeft om aan de slag te gaan met dingen te overwinnen en aan je doelen te werken. Dit heeft voor mij meer effect gehad dan een psycholoog omdat ik daar wel praat over mijn moeilijkheden maar er wordt geen verdieping aangereikt.

Véro A.

Klaar om jouw liefdesleven aan te pakken?