Wie ben ik als coach?
ISABEL
Slachmuylders

Na jarenlange transformatie met behulp van cursussen over bewustzijn en tantra durf ik méér mezelf zijn. Méér Isabel.

Al heel mijn leven (35j) heb ik het gevoel dat er meer in me zit dan ik laat zien. Zowel op professioneel gebied als in relaties. Heel vaak durfde ik niet zeggen wat ik dacht, durfde ik mijn emoties niet tonen, durfde ik niet zeggen wat ik voelde. Altijd omdat ik bang was wat anderen van mij zouden denken. Ik voelde me enorm opgesloten. 

Het ding was … ik wist dat er meer in mij zat, wat eruit moest. Meer mijn stempel drukken op het werk, harder zingen (het is ondertussen al bijna “optreden”) in de auto, beter communiceren over wat ik wil in een relatie. 

De afgelopen jaren heb ik hard gewerkt waardoor ik nu echt mezelf durf laten zien. Met al mijn tekortkomingen, onzekerheden, kwetsbaarheden. En daardoor voel ik me meer bevrijd. Ik leef intens, ik verstop me niet meer. Mensen complimenteren me zelfs dat ik “zo mezelf kan zijn”. 

Ik weet zeker dat ik niet de enige ben met die drang, en daarom wil ik graag mensen de juiste tools aanreiken om méér zichzelf te laten zien. Want als je jezelf écht laat zien, dan pas kan iemand je graag zien

Maar ooit was het anders...

Want ik zie er misschien jong, fris en onbezonnen uit (en dat kan je soms ook zien op Instagram) maar ik heb ook al wel wat watertjes doorzwommen…

Op 4 jaar tijd:

  • Lieten mijn dochter en ik bijna het leven omdat ik heel ziek was tijdens mijn zwangerschap. Zij werd geboren op 27 weken en woog 800gr. Maandenlang mocht ik zelf niet voor haar zorgen, want ze lag in het ziekenhuis. Een heel jaar lang leefde ik in angst of ze wel zou kunnen zien, lopen, mentaal ontwikkelen. (En nu is het een topkind!)
  • Zag ik mijn vader aftakelen tijdens zijn ziekte en was ik erbij toen hij zijn laatste adem uitblies. 
  • Nam ik de beslissing om te scheiden na 10 jaar van mijn toenmalige partner.
  • Werd ik van mijn vaste, leuke job ontslaan als alleenstaande moeder.
  • Werd ik bedrogen in de liefde. 
  • Kreeg de papa van mijn dochter een zwaar ongeval, met veel angst en stress tot gevolg. 
  • Verging ik bijna van de eenzaamheid & ellende. 

Ik vertel dit niet om medelijden te wekken. Om eerlijk te zijn heb ik er heel lang over gedaan om dit te durven neerschrijven. 
Maar het is nodig, zodat jij snapt dat ik door een diep dal ben gegaan met burn-out, depressie, breakdown tot gevolg. De naam die je erop plakt maakt eigenlijk niet zoveel uit. Het was gewoon een diep dal, dat kan ik je verzekeren. 

Ik wil dat jij weet dat ik niet de zoveelste coach ben die graag de wereld wilt veranderen door wat wijsheden te kopiëren van de guru’s in deze wereld. 

Nee, ik ben een coach die het doorlééfd heeft. 

Die weet wat het is om dierbaren te verliezen, die weet wat het is om aan de grond te zitten (zowel mentaal als financieel).

Uit dat diep dal ben ik trouwens zélf gekropen. Ja, natuurlijk had ik hulp van familie en vrienden, maar ik heb er wel hard voor geknokt om een betere versie van mezelf te worden dan enkel een afgeleefde, verbitterde, depressieve, zagende vrouw van 35j. Want serieus … wat had mijn dochter daaraan? En had het dan nog wel zin dat ik nog leefde?

Hoe ik gegaan ben van mezelf volledig kwijt zijn naar de beste versie van mezelf (en ik ben er natuurlijk nog lang niet – als je dat ooit al bent tenminste) heb ik in het online traject “Waarheid, durven & doen” samengevat.

Want ik dacht: wie kan er mensen die hetzelfde doormaken het beste helpen? Iemand die wéét wat het is natuurlijk!

Doorheen mijn traject besefte ik ook dat er zo veel mensen met hetzelfde kampten: geen zelfvertrouwen, scheidingen, bedrog, eenzaamheid, depressie, schaamte, …

Maar waarom praat er niemand over, vroeg ik me af. Antwoord: niemand durfde

Dus ik dacht: IEMAND moet het potje eens opentrekken, en ik ben bereid mijn potje te tonen, zodat anderen sneller & beter geholpen worden dan ik. 

Als je wil geholpen worden door een opgeleide ervaringsdeskundige, meld je dan aan voor "Waarheid, durven & doen".

Contacteer mij

Adres