Wie ben ik als webdesigner?

Isabel Slachmuylders

Hoi! Ik ben Isabel en heb meer dan 10 jaar ervaring in marketing & sales. In toonaangevende bedrijven als KBC en Mobile Vikings heb ik mee de marketing strategieën bepaald én uitgerold.


Maar op een dag … knakte ik. Ik voelde diep vanbinnen dat wat ik elke dag gelijk een kieken zonder kop deed, niet meer strookte met wie ik was of waar ik in geloofde. Ik verliet dus mijn “gouden kooi”, want ik wilde enkel nog marketing & sales doen voor producten waarin ik geloofde, en vooral die de wereld mooier maakten. Producten te verkopen al “pushend” kon ik niet meer opbrengen.  

Daarom besloot ik om Zelfvertrouwen Coach te worden. Ik had in de jaren voorheen zoveel geleerd, dat het tijd werd dat ik deze kennis en tools doorgaf. Binnenin was ik zo getransformeerd, dat ik niet anders kón gewoonweg. Ik wilde mijn marketingskills gebruiken om de wereld mooier te maken.  En daar slaagde ik in! Ik hielp al tal van vrouwen om meer in zichzelf te geloven en meer voor zichzelf te kiezen, met alle positieve gevolgen van dien.

Hier kan je meer lezen over mijn transformatie. 

Maar gemakkelijk was het niet...

Want geloof me vrij: marketing voor je eigen dienst is wat andere koek dan voor een product van een ander bedrijf. Daarom leerde ik van de beste en grootste business coaches ter wereld zoals Tony Robbins, Scott Oldford, Grace Lever, … om beter te snappen hoe je mensen hun vertrouwen wint. 

En neen, niet om zoveel mogelijk mensen hun geld af te luizen. Absolutely NOT! Wel omdat ik de wereld mooier wil maken, en ik vond dat ik de wereld tekort deed als ik er niet in slaagde om mijn online traject aan te bieden aan vrouwen.

Tegenwoordig is de platte push marketing compleet passé

Koop jij iets van iemand die je niet vertrouwt? 

Koop jij een product waarvan je niet gelooft dat het je leven beter gaat maken? 

Exact. 

Hoe je vertrouwen opbouwt, is door eerlijke en authentieke marketing te voeren, en door zo te leren communiceren. Je kan het misschien wel “marketing vanuit verbinding” noemen, “marketing vanuit je hart“. 

Ik ben er heilig van overtuigd dat dit de toekomst is, en dat zien we trouwens al bij veel merken. Zeker sinds het Coronavirus zijn mensen meer ontvankelijker voor de vrouwelijke energie. Dus emoties, rust, flow, zijn.

Maar daarvoor is er heel veel durf én de juiste mindset nodig. Daarom maak ik niet enkel droge sites maar begeleid ik jou ook voorbij je angsten om jezelf te laten zien. 

 

Als jij:
- de wereld mooier wil maken met jouw dienst of product
- jezelf als ondernemer niet naar buiten durft te brengen
- je angsten hebt voor oordelen van anderen
- geen kaas hebt gegeten van marketing of technologie

... dan wordt het tijd dat jij en ik eens kennismaken!

Contacteer mij

Adres