fbpx
Natuurlijke anticonceptie methode
Isabel Slachmuylders

Gratis Masterclass

Hormoonvrij & safe
dankzij
Sensiplan, de meest betrouwbare natuurlijke anticonceptiemethode.

Zet 7 of 30 november in jouw agenda, want om 20u ga jij eindelijk leren hoe jouw vrouwelijk lichaam precies werkt. Ik ga je alles in 120 minuten (ja dat is lang I know, maar het is écht nodig) vertellen wat jij moet weten om een bewuste keuze te kunnen maken over je anticonceptiemethode.

Na deze masterclass weet jij ...

1

hoe jouw vrouwelijke cyclus werkt zodat je dichter bij jezelf komt te staan.

2

wat de sympto-thermale methode is (Sensiplan® dus) en wat het verschil is met andere natuurlijke anticonceptiemethoden.

3

de waarheid over de betrouwbaarheid van anticonceptiemethoden.

4

welke impact hormonale anticonceptie heeft op je lichaam en je brein.

Praktisch

  • Vraag je partner dat hij meeluistert. Vruchtbaarheid is iets gemeenschappelijk en niet enkel jouw verantwoordelijkheid. Hij is trouwens elke dag vruchtbaar en jij maar 1 dag per maand. Zet dus deze datum gerust ook in zijn agenda.
  • Kijk Live naar de masterclass, want dan krijg je nog een niet te missen cadeautje van mij t.w.v. €99.
  • Op de bevestigingpagina na inschrijving kan je de masterclass als afspraak in je kalender toevoegen. Handig toch?!
  • Na inschrijving ontvang je een link via e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik hierop, en dan krijg je de link waar je naartoe kan surfen op het moment van de masterclass.
  • Linkje kwijt? No worries! Een dag en een uur voor de masterclass krijg je een herinnering in je inbox + het staat in je agenda als je het als een afspraak toevoegt.
Isabel Slachmuylders

Deze workshop is voor jou als je ...

sexueel (soms) actief bent en je niet zwanger wil worden

je een hormoonvrij leven wil en het echt wel hebt gehad met de bijwerkingen van hormonale anticonceptie

een vrouw bent die veel belang hecht aan haar gezondheid

jouw wondermooie vrouwenlichaam beter wilt leren kennen

wil weten wie je bent zonder die hormonen in je lijf

Masterclass "Doorgrond je cyclus"

Hey! Ik ben je host Isabel.

Elke vrouw heeft het absolute recht om te weten hoe haar menstruatiecyclus werkt.

Na hormonale depressies, uitgevallen koperspiralen, een libido dat onder vriespunt was gezakt en allerlei andere anticonceptiemethoden te hebben uitgetest, had ik er genoeg van. Ik moest en zou iets vinden waarbij ik me goed in mijn vel voelde, hormoonvrij was, meer libido had én veilig was. 

Als bij wonder ontdekte ik Sensiplan® op een online tantra retreat en leerde ik de methode zelf én werd ik erkend Sensiplan® consulente. Sindsdien is het vuur aangewakkerd om vrouwen te helpen hun cyclus te leren tracken en begrijpen om vervolgens een uiterst betrouwbare anticonceptiemethode (betrouwbaarder dan de pil, volgens WHO) te kunnen toepassen. Maar niet alleen dat… doordat je hormonen op een natuurlijke manier in je lichaam gaan aangemaakt worden ga jij beter in je vel zitten, meer voelen en meer energie hebben. Ook je intuïtie (die je nodig hebt élke dag van je leven) zal sterker voelbaar zijn. 

Daarom wil ik graag mijn kennis doorgeven in de masterclass. Ik beloof je minstens 3 gigantische AHA-momenten.

Zie ik je daar?

Stefanie review natuurlijke anticonceptie

Stefanie D.

Natuurlijke anticonceptie

Sinds ik Sensiplan bij Isabel volgde, ken ik mijn lichaam beter en herken ik de natuurlijke signalen van mijn lichaam. Ik schrok hoe weinig ik kende over de vrouwelijke cyclus. Isabel legt alles klaar en duidelijk uit en dit op een ludieke manier zodat het leuk leren is. Naar mijn mening zou dit het best al worden aangeleerd op school. Persoonlijk voel ik mij veel beter sinds ik geen hormonale anticonceptie meer neem. Dankzij de methode die Isabel mij leerde, heb ik wel zekerheid en controle. In het begin is het wel aanpassen want het vraagt wat discipline en tijd, nadien maakt het gewoon deel uit van je routine. Ik merk ook dankzij deze techniek dat ik meer bewuster ben van mijn lichaam.

Ik ben echt blij dat ik al deze informatie nu weet. Dank je Isabel.

Natuurlijke anticonceptie

Na 16 jaar anticonceptie wou ik terug feeling met mijn lichaam en wou ik de beslissing maken om te stoppen met het manipuleren van mijn hormonen. 
Na wat meer uitleg van Isabel te hebben gekregen over Sensiplan voelde ik dat dit de juiste stap was en de beste manier voor mij. Isabel heeft me in 4 consultaties uitgelegd wat de stappen zijn en hoe ik het moest toepassen. En het is het echt waard! Nu is het een routine en kost het nog weinig moeite. Isabel is heel gepassioneerd en weet wat ze doet! Ze neemt haar tijd, en is altijd bereikbaar voor extra vragen of hulp met de cycluskaart. Ze is daarnaast ook gewoon echt een toffe madam en heel toegankelijk want er worden toch wel delicate dingen besproken. Ik zou alle dames Sensiplan EN Isabel aan raden! Ik ben alleszins blij dat ik me door haar heb laten begeleiden, ik reed er speciaal voor naar Brussel vanuit Limburg. So she is sooooo worth it!

Kimberly Wolfs review

Kimberly W.

Amber Van Gool

AMber V.

Natuurlijke anticonceptie

Ik voelde intuïtief aan dat ik gewoon wilde stoppen met de pil maar ik was radeloos over hoe dan verder… Sensiplan met Isabel kwam op mijn pad en hoewel ik lang afwachtend was, heb ik de stap uiteindelijk toch gemaakt. Ik zou nu echt niet meer terug kunnen naar een leven met hormonale anticonceptie! Ik voel me enorm in mijn kracht nu ik mijn eigen cyclus door en door begrijp en mijn eigen vruchtbaarheid kan tracken. Het is alsof ik nu het stuur van mijn auto zelf in handen heb, in plaats van mijn auto die met mij rijdt.
 
 

Natuurlijke anticonceptie

Ik had al een andere opleiding achter de rug omtrent natuurlijke anticonceptie maar ik voelde me nog steeds onzeker over de manier van werken. Hierna kwam ik bij Isabel terecht en zij gaf me meteen een uitgebreid antwoord op mijn vragen. Ik had meteen een vertrouwde klik en voelde dat ze me echt wou helpen. Nu ik de opleiding heb afgerond, kan ik vertellen dat ik 100% vertrouw op Sensiplan en ik perfect weet wanneer ik al dan niet vruchtbaar ben. Ik ken nu echt mijn lichaam, weet perfect wanneer ik energie ga hebben en wanneer ik het rustig aan moet doen. Voor mij is Sensiplan volgen al een routine ondertussen, net zoals tanden poetsen. Het voordeel is dat ik geen hormonale anticonceptie meer nodig heb die mijn interne huishouding lam legde. Ik zie mezelf helemaal niet als een zweverig type of alternatief, ik ben gewoon iemand die mijn lichaam kan analyseren om te weten wanneer ik vruchtbaar ben en wanneer niet. Ik zou nooit meer terug willen gaan. Merci Isabel voor ALLES! Niet twijfelen, zie het als de beste investering in jezelf 🙂

Margot

Margot V.