fbpx
Natuurlijke anticonceptie methode
Isabel Slachmuylders

Gratis Masterclass

Doorgrond je cyclus en ga hormoonvrij door het leven.

Zet dinsdag 29 augustus in jouw agenda, want om 20u ga jij eindelijk leren hoe jouw vrouwelijk lichaam werkt. Ik ga je alles in 60 minuten vertellen wat jij moet weten om een bewuste keuze te kunnen maken over je anticonceptiemethode.

Na deze masterclass weet jij ...

1

hoe jouw vrouwelijke cyclus werkt zodat je dichter bij jezelf komt te staan.

2

welke impact hormonale anticonceptie heeft op je lichaam en je brein.

3

de waarheid over de betrouwbaarheid van anticonceptiemethoden.

4

wat een sympto-thermale methode is (Sensiplan® dus) en wat het verschil is met andere natuurlijke anticonceptiemethoden.

Praktisch

  • Vraag je partner dat hij meeluistert. Vruchtbaarheid is iets gemeenschappelijk en niet enkel jouw verantwoordelijkheid. Zet dus deze datum gerust ook in zijn agenda.
  • Kijk Live naar de masterclass, want dan krijg je nog een niet te missen cadeautje van mij t.w.v. €99
  • Op de bevestigingpagina na inschrijving kan je de masterclass als afspraak in je kalender toevoegen. Handig toch?!
  • Na inschrijving ontvang je een link via e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik hierop, en dan krijg je de link waar je naartoe kan surfen op het moment van de masterclass.
  • Linkje kwijt? No worries! Een dag en een uur voor de masterclass krijg je een herinnering in je inbox + het staat in je agenda als je het als een afspraak toevoegt.
Isabel Slachmuylders

Deze workshop is voor jou als je ...

een vrouw bent die veel belang hecht aan haar gezondheid

sexueel (soms) actief bent en je niet zwanger wil worden

je een hormoonvrij leven wil en het echt wel hebt gehad met de bijwerkingen van hormonale anticonceptie

jouw wondermooie vrouwenlichaam beter wilt leren kennen

Masterclass "Doorgrond je cyclus"

Hey! Ik ben je host Isabel.

Elke vrouw heeft het absolute recht om te weten hoe haar menstruatiecyclus werkt.

Na hormonale depressies, uitgevallen koperspiralen, een libido dat onder vriespunt was gezakt en allerlei andere anticonceptiemethoden te hebben uitgetest, had ik er genoeg van. Ik moest en zou iets vinden waarbij ik me goed in mijn vel voelde, hormoonvrij was, meer libido had én veilig was. 

Als bij wonder ontdekte ik Sensiplan® op een online tantra retreat en leerde ik de methode zelf én werd ik erkend Sensiplan® consulente. Sindsdien is het vuur aangewakkerd om vrouwen te helpen hun cyclus te leren doorgronden om vervolgens een uiterst betrouwbare anticonceptiemethode (betrouwbaarder dan de pil, volgens WHO) te kunnen toepassen, gelukkiger te zijn, en meer energie te hebben. En mijn vuurtje zal niet snel doven, dat is zeker.

Daarom wil ik graag mijn kennis doorgeven in de masterclass. Ik beloof je minstens 1 gigantsich AHA-moment.

Zie ik je daar?

Stefanie review natuurlijke anticonceptie

Stefanie D.

Natuurlijke anticonceptie

Sinds ik Sensiplan bij Isabel volgde, ken ik mijn lichaam beter en herken ik de natuurlijke signalen van mijn lichaam. Ik schrok hoe weinig ik kende over de vrouwelijke cyclus. Isabel legt alles klaar en duidelijk uit en dit op een ludieke manier zodat het leuk leren is. Naar mijn mening zou dit het best al worden aangeleerd op school. Persoonlijk voel ik mij veel beter sinds ik geen hormonale anticonceptie meer neem. Dankzij de methode die Isabel mij leerde, heb ik wel zekerheid en controle. In het begin is het wel aanpassen want het vraagt wat discipline en tijd, nadien maakt het gewoon deel uit van je routine. Ik merk ook dankzij deze techniek dat ik meer bewuster ben van mijn lichaam.

Ik ben echt blij dat ik al deze informatie nu weet. Dank je Isabel.

Natuurlijke anticonceptie

Na 16 jaar anticonceptie wou ik terug feeling met mijn lichaam en wou ik de beslissing maken om te stoppen met het manipuleren van mijn hormonen. 
Na wat meer uitleg van Isabel te hebben gekregen over Sensiplan voelde ik dat dit de juiste stap was en de beste manier voor mij. Isabel heeft me in 4 consultaties uitgelegd wat de stappen zijn en hoe ik het moest toepassen. En het is het echt waard! Nu is het een routine en kost het nog weinig moeite. Isabel is heel gepassioneerd en weet wat ze doet! Ze neemt haar tijd, en is altijd bereikbaar voor extra vragen of hulp met de cycluskaart. Ze is daarnaast ook gewoon echt een toffe madam en heel toegankelijk want er worden toch wel delicate dingen besproken. Ik zou alle dames Sensiplan EN Isabel aan raden! Ik ben alleszins blij dat ik me door haar heb laten begeleiden, ik reed er speciaal voor naar Brussel vanuit Limburg. So she is sooooo worth it!

Kimberly Wolfs review

Kimberly W.