fbpx
Natuurlijke anticonceptie methode

KEN JE CYCLUS, KEN JEZELF.

zaterdag 24 juni 2023

Leer meer over je hormonen en je seksualiteit op de Intensabel Live Dag

En nu ist’t gedaan! De “vrouwenklachten” mogen wel eens stoppen. Élke dag van je leven je goed voelen is een utopie, maar minstens 80% goed in je vel zitten is toch geen overbodige luxe. 

Op de Intensabel Live dag kom je alles te weten over je hormoonhuishouding én hoe jij je goesting in seks kan verhogen.

Natuurlijke anticonceptie methode

Wil jij jezelf kei-goed
leren kennen?

Dan is de Intensabel Live Dag iets voor jou.

Waauw, ik kijk er superhard naar uit om jou in real live te zien. Eindelijk!

Het wordt mijn meest fantastische event tot nu toe.

Sensiplanner of niet, 

elke vrouw die meer over haar hormonen en vrouwelijkheid wil leren, 

je bent meer dan welkom.

Dit mag je verwachten:

slimmer worden 😝

Hoe meer jij weet over hoe je lichaam werkt, hoe beter jij het kan verzorgen. En als jij je beter verzorgt, dan ga jij je beter VOELEN. Dat is waar we naartoe willen hè! Daar wordt je omgeving ook beter van trouwens als jij je goed voelt. 

gezelligheid

Zelf ga ik supergraag naar events met enkel vrouwen. Het heeft zo iets magisch altijd. Sowieso is er ruimte om met andere vrouwen te socializen tijdens het verorberen van hapjes en drankjes.

gelijkgestemde vrouwen

Kritische (slimme) vrouwen die ietwat afwijken van de massa zijn vaak de enigen in hun omgeving die andere keuzes maken. Maar jij bent helemaal niet alleen! Daarom wil ik net jou erbij. Nee jij bent niet raar, jij denkt gewoon 2 keer na 😄

Wie is die Isabel?

Die Isabel is een vrouwtje van 38 jaar, die iets heeft met vrouwen intens gelukkig te maken. Vanwaar het komt weet ik niet, misschien omdat ik zelf toch ook wel donkere periodes heb gekend in mijn leven. 

Jarenlang heb ik gezocht, gehuild, gedacht dat er iets mis was met mij omdat ik zoveel emoties had op 1 maand tijd. Na coaching opleidingen, tantra retreats, Sensiplan opleiding, en zoveel meer kwam ik meer te weten over hoe vrouwen in elkaar zitten. Fysiek en mentaal. Een nieuwe wereld ging voor me open. Vrouwen zijn écht fantastische wezens. 

Ik wens dan ook elke vrouw een INTENS leven toe. Eentje dat niet op de oppervlakte blijft, maar waar vrouwen in contact komen met hun lichaam door hun cyclus beter te leren kennen. Dat is het startpunt. Eens je jezelf meer “doorhebt” en patronen doorheen de maand ziet, zal je makkelijker beslissingen kunnen nemen en zal het leven gewoon gemakkelijker worden. 

Een event waar vrouwen meer leren over zichzelf en elkaar kunnen ondersteunen is dus iets wat een deeltje is van de intens smakende  chocoladetaart. Ik hoop je daar te mogen ontmoeten!

Natuurlijke anticonceptie methode Sensiplan

Wat gaat er allemaal gebeuren op de
intensabel Live dag?

Ik heb interessante gastsprekers uitgenodigd.

Marouschka Beckers

Marouschka Beckers

Orthomoleculaire therapeut & kPNI

Marouschka is een gediplomeerd leefstijlcoach. Haar missie is om vrouwen te helpen met al hun hormonale klachten. Op de Intensabel Live Dag zal ze uitgebreid komen vertellen hoe jij je hormonen op peil kan houden zodat je klachten geen kans meer hebben je leven negatief te beïnvloeden.

Ruud Poppe

Ruud Poppe

Seksperte

Ruud vindt dat alle vrouwen mogen kiezen voor zichzelf. Vooral op het gebied van seksualiteit. In haar praktijk hoort ze nog te vaak dat vrouwen niet durven opkomen voor wat ze leuk vinden, voor wat ze nodig hebben. Tijdens haar talk zal ze je hier rond tips geven en zal je je eigen lichaam nog beter leren kennen. Juicy zal het zeker zijn!

De Intensabel Live Dag is voor jou als ...

  • Je meer wil leren over je fysieke lichaam en je gezondheid.
  • Je vriendinnen je raar bekijken als je spreekt over natuurlijke anticonceptie en je meer vrouwen wil leren kennen die met deze nieuwe levensstijl bezig zijn.
  • Gezondheid een grote rol in je leven speelt en je er steeds meer over wil bijleren.
  • Je hormonale of libido klachten hebt en jij je vragen aan de experten wil stellen.

Wat anderen zeggen:

Isabel is een toffe madame, helpt je goed bij de begeleiding natuurlijk je cyclus leren tracken! Isabel doet wat meer vrouwen zouden moeten doen, open en eerlijk communiceren over taboe onderwerpen als vrouw, het kan ons allemaal helpen!
Daarnaast is Isabel echt een top madam, ze weet echt waar ze mee bezig is. Ze durft stoute schoenen aan te trekken met de vele spiegels die ze wel eens voor zet. Ze leert je alles zelf in te zien, op die manier blijft het het beste plakken. Een top coach met een gouden hart. Zo puur en echt!

Isabel is heel gepassioneerd en weet wat ze doet! Ze neemt haar tijd, en is altijd bereikbaar voor extra vragen of hulp met de cycluskaart. Ze is daarnaast ook gewoon echt een toffe madam en heel toegankelijk want er worden toch wel delicate dingen besproken. Ik zou alle dames Sensiplan EN Isabel aan raden! Ik ben alleszins blij dat ik me door haar heb laten begeleiden, ik reed er speciaal voor naar Brussel vanuit Limburg. So she is sooooo worth it!

Praktisch

Zaterdag 24 juni

 

De Heerlijckyt van Elsmeren

Weg op Halen 2, 3450 Geetbets

 

De deuren openen om 13u.

Welkomstalk Isabel : 13:30- 14:00

Marouschka: 14:00 – 15:00

Pauze 15:00 – 15:30

Ruud: 15:30 – 16:30

Napraten: 16:30 – 18:00

De Heerlijckyt van Elsmeren

Ik kijk er écht naar uit om jou te ontmoeten op de Intensabel Live Dag.
Het wordt tijd dat de intense vrouwen zich met elkaar verbinden.