fbpx
Natuurlijke anticonceptie methode
Natuurlijke anticonceptie methode

Mini video cursus

In 5 stappen supervlot schakelen van hormonale naar natuurlijke anticonceptie

Je wil eindelijk van die hormonen en bijbehorende kwaaltjes af, maar je weet niet goed wat te verwachten?

Dan heb ik iets voor jou!

Lees zeker verder als jij je cyclus beter wil leren kennen en te weten wil komen hoe je precies moet stoppen met hormonale anticonceptie. 

Check eens of dit herkenbaar is:

Je hebt last van fysieke kwaaltjes die hormonale anticonceptie veroorzaken zoals: hoofdpijn/migraine, buikpijn, acné, doorbraakbloedingen, opgezwollen buik, gewichtstoename, darmproblemen, ...

Je hebt last van mentale klachten zoals depressie, burn-out of angstaanvallen.

Je wéét en voelt dat die hormonale anticonceptiemethode (de pil, nuvaring, hormoonspiraal, prikpil, …) niets meer voor jou is maar hebt tot nu toe nog niets beters gevonden.

Je hebt een lager libido en dit is soms wel een probleem in de relatie. Waar is die sensuele vrouw toch naartoe?!

Je hebt een afgevlakt gevoel en beseft dat dit het niet is.

Je snapt dat als jij meer in je vrouwelijkheid gaat staan, jouw man meer in zijn mannelijkheid zal gaan staan. Met balans in de relatie als gevolg.

Je dokter/gynaecoloog komt niet meteen met een oplossing en kent geen betrouwbare natuurlijke anticonceptiemethoden.

Je wil misschien ooit een kindje, en wil nu alvast je lichaam beter leren kennen.

Isabel Slachmuylders

Ja schattebol, ik weet hoe het voelt.

Op mijn 35e pas viel mijn puzzel in elkaar. Door mijn cyclus beter te leren kennen snapte ik ein-de-lijk dat mijn dagelijkse emoties mee veranderden met mijn cyclus. Ik was al eerder een lange periode gestopt met de nuvaring na mijn eerste kindje, en ervaarde toen voor het eerst enorm veel de vreugde, zelfvertrouwen en besluitvaardigheid in mijn leven. Wat een verademing was me dat! En dan spreek ik nog niet over mijn libido dat plots keihard de hoogte in ging…😛

Ik voelde dat er meer in het leven zat voor mij dan mij constant neerslachtig voelen, migraine & een afgevlakt gevoel hebben. Herken je dat? Gelukkig had ik op tijd door dat die pil & Nuvaring me weghield van dat intens gelukkige leven.

Ook de communicatie met mijn man Johan verbeterde enorm omdat we samen de Sensiplan opleiding volgden. Hij snapte beter waarom ik niet elke dag hetzelfde was, in tegenstelling tot hem. Het verbeterde de communicatie op intiem vlak, en dus ook op alle andere vlakken. Want zo werkt dat nu eenmaal!

Hoor het ook eens van een ander:

Als apotheker ken ik veel over medicatie en wat de mogelijke bijwerkingen zijn. Ik voelde dat het voor mijn lijf niet meer klopte om mijn natuurlijke hormonen cyclus te onderdrukken, vandaar dat ik met Sensiplan bij Isabel ben begonnen. De hormonale anticonceptie, in mijn geval hormoonspiraal, werd bij aanvang van de lessen gestopt en al direct voelde ik een enorme opluchting! Isabel legt heel duidelijke en (correct) streng uit wat er verwacht wordt om op een natuurlijke manier anticonceptie betrouwbaarheid van 99,6% te halen. We hadden een beperkt groepje zodanig dat er aan ieder persoon genoeg aandacht werd besteed, zodat iedereen het goed begreep. Ondertussen heb ik 100% het vertrouwen terug gevonden in mijn eigen lichaam, met als zalig gevolg een heerlijk gevoel over mijn lichaam te hebben, dat doorstraalt naar mijn relatie.

Marie, 29j.

Marie V, 29j.

Wat ik heb voor jou:

In 5 stappen supervlot schakelen van hormonale naar natuurlijke anticonceptie

Mini video cursus
127
47
  • Leer wat de impact is van hormonale anticonceptie op je fysieke en mentale gezondheid.
  • Leren hoe je natuurlijke cyclus precies werkt.
  • Hoe het zit met een onregelmatige cyclus & onregelmatig leven.
  • De do's & dont's als je wil stoppen met hormonen.
  • Bonus: Hoe je partner overtuigen, of tenminste het gesprek aangaan.
  • Fikse korting op de Sensiplan opleiding als jij je achteraf inschrijft.

Energie

Aliquet adipiscing vivamus ultrices ipsum, commodo vitae, elit nec ipsam luctus. 

Libido

Aliquet adipiscing vivamus ultrices ipsum, commodo vitae, elit nec ipsam luctus. 

Gezondheid

Aliquet adipiscing vivamus ultrices ipsum, commodo vitae, elit nec ipsam luctus. 

Kennis van je cyclus

Aliquet adipiscing vivamus ultrices ipsum, commodo vitae, elit nec ipsam luctus. 

Gevoel

Aliquet adipiscing vivamus ultrices ipsum, commodo vitae, elit nec ipsam luctus. 

Intuïtie

Aliquet adipiscing vivamus ultrices ipsum, commodo vitae, elit nec ipsam luctus. 

Energie

In de aanloop naar je eisprong zal jij je ON TOP OF THE WORLD voelen. 

Libido

Die sensualiteit zal je relatie een serieuze boost geven.

Intuïtie

Grote en kleine beslissingen makkelijker kunnen nemen omdat je buikgevoel samen met je verstand de juiste richting instuurt.

Cycluskennis

Ein-de-lijk zal jij te weten komen hoe jouw prachtige vrouwenlichaam werkt. 

Gezondheid

Minder fysieke en mentale kwaaltjes, en op lange termijn alleen maar gezondheidswinst.

Gevoel

Bye afgevlakt gevoel,

hello intens leven!

En nog wat getuigenissen:

Amber Van Gool

Amber V, 28j.

Ik voelde intuïtief aan dat ik gewoon wilde stoppen met de pil maar ik was radeloos over hoe dan verder… Sensiplan met Isabel kwam op mijn pad en hoewel ik lang afwachtend was, heb ik de stap uiteindelijk toch gemaakt. Ik zou nu echt niet meer terug kunnen naar een leven met hormonale anticonceptie! Ik voel me enorm in mijn kracht nu ik mijn eigen cyclus door en door begrijp en mijn eigen vruchtbaarheid kan tracken. Het is alsof ik nu het stuur van mijn auto zelf in handen heb, in plaats van mijn auto die met mij rijdt.

Margot

Margot V, 31j.

Ik had al een andere opleiding achter de rug omtrent natuurlijke anticonceptie maar ik voelde me nog steeds onzeker over de manier van werken. Hierna kwam ik bij Isabel terecht en zij gaf me meteen een uitgebreid antwoord op mijn vragen. Ik had meteen een vertrouwde klik en voelde dat ze me echt wou helpen. Nu ik de opleiding heb afgerond, kan ik vertellen dat ik 100% vertrouw op Sensiplan en ik perfect weet wanneer ik al dan niet vruchtbaar ben. Ik ken nu echt mijn lichaam, weet perfect wanneer ik energie ga hebben en wanneer ik het rustig aan moet doen. Voor mij is Sensiplan volgen al een routine ondertussen, net zoals tanden poetsen. Het voordeel is dat ik geen hormonale anticonceptie meer nodig heb die mijn interne huishouding lam legde. Ik zie mezelf helemaal niet als een zweverig type of alternatief, ik ben gewoon iemand die mijn lichaam kan analyseren om te weten wanneer ik vruchtbaar ben en wanneer niet. Ik zou nooit meer terug willen gaan. Merci Isabel voor ALLES! Niet twijfelen, zie het als de beste investering in jezelf 🙂