fbpx
Natuurlijke anticonceptie methode
Masterclass "Doorgrond je cyclus"

De Cyclusdag

De menstruatie op vakantie, cravings tijdens je regels en die verdomde herfstige periode, elke maand opnieuw… Als jij hiervan genoeg hebt en hiermee beter wil leren omgaan, lees dan zeker verder!

Wadisda cyclisch leven?

Leven volgens je cyclus. Cyclisch leven. Je hoorde het al wel al ergens op instagram ofzo. Maar waarom is iedereen daar nu zo laaiend over? En wat betekent dat precies die “seizoenen van je cyclus”? 

De bedoeling van deze Cyclusdag is om alle delen van je cyclus te doorlopen en vooral om ze te leren kennen én appreciëren. Hoe ga je het best om met boefkicks tijdens je menstruatie? En wanneer plan je best dat weekendje weg met je partner? Wat kan je doen om die moodswings te verminderen? Als je leert om deze 4 fases van je cyclus te respecteren (of zo veel mogelijk toch in deze maatschappij 😝), dan zal je een bepaalde rust in je leven vinden. Alles zal gemakkelijker gaan – dat beloof ik – omdat jij je vrouwelijke natuur respecteert. 

Tijdens deze Cyclusdag gaan we dus de 4 fases van de cyclus echt beléven. Voor elke fase heb ik passende oefeningen uitgezocht die dit proces gaan intenser maken.

De 4 fases waarover ik het heb zijn de volgende : 

Winter

lente

zomer

herfst

Natuurlijke anticonceptie methode

Waarom zou ik ook voor het Cyclus Weekend moeten kiezen?

Je gaat dingen beleven die je nog nooit eerder beleefde.

Ik durf te wedden dat je nog nooit pure cacao gedronken hebt in een hoge dosis en daarna verdiepende oefeningen gedaan hebt? Wel dan is dit je kans! Cacao zal je eventjes helpen meer te voelen. Als we dit doen met de juiste intentie, dan kan jij tot antwoorden komen die je niet voor mogelijk hield! Het is een hartopener waardoor jij dieper kan voelen en alles intenser beleeft.
Ook op het programma: yoga 🧘‍♀️, dansen, de beste versie van jezelf uitdenken, begeleide meditaties, en nog veel meer.

Je gaat keitoffe vrouwen leren kennen.

Want we gaan samen een intense dag beleven. Als vrouwen zich even afsluiten van de wereld en zich op zichzelf en andere vrouwen richten, dan ontstaat er iets magisch. Iets warm. Een diep gevoel van liefde 🫶 , voor de vrouw die je zelf bent en voor die andere. We zullen veel delen met elkaar, zowel woorden als emoties.

Omdat het niet zweverig zal zijn.

Dit omdat ik je zal uitnodigen om helemaal jezelf te zijn. Zonder angst wat de ander van jou zal denken. Dat kennen we allemaal wel denk ik. Ongetwijfeld zal je minstens 3 dingen geleerd hebben die voor jou het verschil maken in je dagelijkse leven. Iets dat je sowieso kan implementeren direct als je thuiskomt. En het zal een blijvende verandering zijn.

Zondag 24 september 2023

Praktisch

De Heerlijckyt van Elsmeren
  • Op de karaktervolle locatie Heerlijckyt van Elsmeren te Geetbets
  • Max. 20 deelneemsters (boek dus op tijd!)
  • Lunch, drank en versnaperingen zijn inbegrepen. (vegetarisch)
kinderwens via Sensiplan

De Cyclusdag is voor jou als:

Je een natuurlijke cyclus hebt en géén enkele hormonale anticonceptiemethode gebruikt.

Het maakt niet uit of je Sensiplan al geleerd hebt, aan het leren bent of overweegt om het in de toekomst te leren.

Jij je cyclus écht wil leren kennen en met de ups & downs wil leren omgaan.

Je klachten als moodswings, PMS, pijnlijke menstruaties wil verminderen.

Jij meer rust in je leven wil ervaren doordat jij je cyclus hebt leren appreciëren.

Jij je lichaam en geest nog beter wil leren kennen.

Jij dichter bij je emoties wil staan.